Fabulös helg!!

Vilken helg jag har haft! Fullspäckad, supermysig och alldeles perfekt!

I fredags blev det stallet efter jobbet och eftersom Jonte skulle bort på julbord så passade jag på att tillbringa kvällen hos mamma och pappa med pizza och Idolmys! Nästa fredag är det Calle och Erik i final, Heja Erik!!

I lördags tog jag och Jonte tåget till Stockholm för att tillbringa hela dagen med julhandling där. Vi hade en underbar dag tillsammans som vi faktiskt ägnade åt att inte stressa runt i varje butik som yra höns utan tog istället god tid på oss att fika i lugn och ro och strosa omkring i små mysiga affärer utan att känna någon stress, alldeles perfekt faktiskt! Nu har jag iallafall påbörjat min jalklapsshandling och faktiskt fått en hel del inspiration och tips vad jag själv önskar mig i julklapp. Det blev ett tufft nitskärp och nitarmaband till mig själv igår, det ska plötsligt vara nitar på allt förtillfället, det är coolt :) Efter en hel dags promenerande i stockholms stad så hade jag galet ont i tår och fötter så det var ganska skönt när vi satte oss på tåget tillbaka mot Uppsala på kvällen, men vi konstaterade att vi borde göra ett återbesök inom en månad igen! Det var bara hem och vända i stort sett för vi skulle vidare och fira en kompis till Jonte som fyllt år så vi traskade dit och lämnade över en present och var sociala en stund. Sen for vi vidare i taxi ner på stan för att äta middag på Troja tillsammans med Kalle och Emma, gudomligt gott och mycket trevligt! Mätta och belåtna traskade vi vidare till Plock för att ta varsin drink, så nu har man varit där också! Och inte nog med det så gick vi vidare till Hotell Gille där vi fortsatte att dricka i trevligt sällskap. Helt otippat så kommer Linn och Sandra.P dit och slår sig självklart ner vid vårat bord, så vi blev ett glatt gäng som satt där och pratade om ditt och datt tills dom plötsligt stängde av musiken och tände lamporna, då var klockan 1 och stället stängde :( Men efter en hel dag i Stockholm och födelsedagsfirande och middag på det så var jag och Jonte ganska möra och vi delade en taxi hem med Kalle och Emma. En lång men helt fantastisk dag!

Idag åkte jag ut till stallet vid 12 för att luncha alla hästar och därefter tog jag och mamma en tur i skogen, jättehärligt! På kvällen har vi haft lite adventsfika här hemma med familjen Aronsson+Hedlund, väldigt lyckat!
Det har verkligen varit full fart den här helgen och den har gått i en rasande fart men det är roligt när det händer saker, Mindre roligt att det är måndag imorgon igen....

                                   Nitar ska det vara!
                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0