Spakväll+inspektion av Linneas lägenhet!

Idag har jag varit på "spakväll" med jobbet hemma hos en kollega i Salabacke. Jag gjorde för första gången i mitt liv en riktig ansiktsbehandling och mmm så skönt och avslappnande det var när någon annan rengjorde och smörjde fejjan på en :) Man fick även gnida in fötterna med värmande aloe vera kräm med liniment så nu doftar fötter och ansikte jättegott och jag är len som en babyrumpa :) När jag ändå befann mig i Salabacke och precis vid Lästmakargatan där Linnea flyttat in så passade jag på att besöka henne påvägen hem för att nyfiket spana in hennes nya lägenhet! Hon bjöd på gurk och morotsstavar med dipp som vi goffade i oss medans vi prövade nintendo wii, det var något helt främmande för mig, men kul! Fredagkvällen har nu susat förbi och nu väntar jag på att Jonte ska komma hem från innebandymatchen. Imorgon blir det enligt planer stallet på förmiddagen och lite Ikea+ annan shopping på eftermiddagen.

GRATTIS EMMA!!

Till att du fått glada besked om praktikplats i Enköping och att du blir kvar i Uppsala!!!!! Det har vi firat med tårta hemma hos Emma&Kalle ikväll :)


                        


Mjukstart

Jag slutar alltid tidigt på måndagar och det är skönt att börja veckan med en mjukstart när det varit helg. Jag hade inte ens någon söndagsångest igår-Fantastiskt! Idag har jag tagit en sväng på stan med mamma efter jobbet och spanat in lite saker som ska köpas när lönen kommer! Mamma bjöd på hamburgare på mcdonalds och sen åkte vi till stallet, det var på sin plats med en mamma- och-Ida-dag :) Vi inväntar fortfarande det där förbaskade blodprovssvaren på Chili som fortfarande inte har kommit, men förhoppningsvis så ska det komma i veckan så jag ska vakta mobilen som en hök ifall att Anna ringer. Chili verkar iallafall må bra och är fortfarande pigg och glad så det är skönt. Nu ska jag ta en dusch och lite fika innan det är dags att gå och lägga sig. Imorgon ska vi ha planeringsdag med jobbet hela dagen och jag har hört rykten att det ska vara ett rejält dessertbord med en massa gott efter lunchen, det ser jag fram emot!

Hoffmaestro på Katalin!

Hoffmaestro var grymma på Katalin igår!!!! Jag och Emma tog plats längst framme vid scenen och rockade loss och skrek som ett par hysteriska tonårsbrudar :) Gissa om jag kommer ha tinnitus i en veckas tid framöver nu! Jag har nu gjort mitt första besök någonsin på Katalin. Jag och Jonte åkte dit lite innan och värmde upp med en öl och en drink, sen när Kalle och Emma kom så ställde vi oss i kö för att ta oss in till scenen och sen var det fullt ös medvetlös som gällde, fan vad dom röjde!

Jag har precis skjutsat Jonte till bussen, han åker till Mora och spelar match idag och jag ska ägna dagen åt städning, ridning och mys i Björklinge.


     
















Sköna fredag!

Ännu en arbetsvecka har passerat, helgen är på ingång och jag har av någon anledning känt mig på topp i flera dagar, härlig känsla :) Jag har öppnat på jobbet 2 dagar i rad och då jag INTE är någon morgonmänniska så känner jag mig som ett lik när alarmet ringer på morgonen så gissa om jag ska unna mig välförtjänt sovmorgon imorgon! Idag tog jag en "Storkenfika" med Linnea på stan efter jobbet och efter det köpte jag med mig lite fredagsgott hem till mig och Jonte som nu har haft en skön hemmakväll med chips,dipp och Lets dance, och för att inte glömma den underbara massagen jag fick av Jonte när jag kom hem och nu känns mina spända axlar mycket bättre! Jag har drabbats av någon sockerkick i veckan då jag konstant varit sötsugen... var b.l.a tvungen att baka en sats chokladmuffins för att stilla begäret häromdagen och mammas mockarutor har plötsligt minskat väldigt fort :/ Imorgon ska jag, Jonte, Emma och Kalle till Katalin och se Hoffmaestro!!!!! Ska bli så grymt roligt! Och innan dess ska jag hinna med lite ridning ute i snön har jag tänkt.

Trevlig helg lovers! För er som inte känner till Hoffmaestro så bjuder jag här på ett litet smakprov!

http://www.youtube.com/watch?v=2pKCg6tCf5I


Partybrud??

Det är typ tredje helgen i rad som jag är ute och festar nu men vad gör det om hundra år?? Igår var det återträff hemma hos Kenny tillsammans med brorsan och nyårsgänget och det kunde man ju inte tacka nej till så Emma och jag begav oss dit igår utan karlarna den här gången! Det gick ganska vilt till kan man säga men oj vad vi hade roligt, jag har t.o.m träningsvärk i magmusklerna efter skratt och dans hela natten lång. Efter en rolig förfest avslutade vi kvällen tillsammans på Flustret där vi släppte loss totalt till gamla godingar! I fredags så var ju jag och mamma hemma hos Bettan på lite tjejkväll och käkade räkor och pratade i timmar så man kan lugnt säga att jag har förlustat mig på hög nivå den här helgen och fått så att jag klarar mig ett tag framöver! Idag när jag hade kvicknat till lite så tog jag och Emma en promenad ner på stan för att bakisäta, skvallra och kolla bilder från gårdagen, mysigt. Det kan hända mycket tokigt på fyllan, jag lyckades b.l.a att skicka sms till fel person! Jag och Emma hamnade inte i samma taxi och jag skulle sms:a:
Vi ses på stan Pullan! men istället för att skicka det till Emma så hamnade det hos Älsklingen! Han måste ha trott att jag var dyngpackad! Då magen inte är som den brukar när man druckit alkohol och tryckt i sig en cupidosallad dagen efter så känner jag nu mig en aning illamående... Soffan lockar ganska mycket just nu! Jonte är på innebandymatch men eftersom vi har festat på varsit håll i helgen så ska vi unna oss lite söndagsmys tillsammans ikväll när han kommer hem.












Hemma hos Kenny blir det alltid bugg!


OBS att Emil har någons svettiga nylon-
strumpbyxor runt halsen!

   

En arbetsvecka avklarad!

Första veckan på jobbet efter den sköna julledigheten är avverkad och har faktiskt gått över förväntan! Man kommer snabbt in i gamla rutiner igen och nu rullar allt på precis som förut... Till min stora förtjusning såg jag på schemat att det var jag som hade tidig fredag den här veckan, lovely :) Jag har varit till Jontes jobb efter jobbet och hämtat bilen och ska snart åka ut till stallet tillsammans med mamma. Ikväll är vi bjudna hem till Bettan för lite tjejkväll med stallgänget. Nu är blodprovet på Chili taget och vi väntar nervöst på de där jäkla provsvaret som beräknas ta c:a en vecka. Under tiden finns det inte så mycket mer vi kan göra mer än att hålla tummarna allt vi kan att Anna sen har lösningen som kan göra honom bra, men träningar och tävlingar känns långt borta just nu och själv är jag pesimistisk och deppig för tillfället... Men det ENDA jag vill just nu är ju att han ska bli bra, men allting tar sån himla tid..... I helgen ska jag även plocka bort ljusstakar+adventsstjärnor från fönstrena, fast jag måste villigt erkänna att det tar emot lite att ta bort den fina stärnan på fot i vardagsrummet, den lyser ju så mysigt! Men jag stör mig grymt mycket på folk som har sina ljusstakar kvar till mars så jag ska väl inte bli en sån själv, Nu åker grejerna bort!

                                           Snälla Chili, bli bra nu <3
                                   

Födelsedagsparty

Jag har varit riktigt depp några dagar nu... Det tar så mycket kraft och energi att ha sina tankar till Chili 24 timmar om dygnet :( Och allt gör ju inte saken bättre att jag har TUNG ångest över att jag börjar jobba imorgon.... Men underbara mamma och pappa och Bästa Jonte muntrar upp mig så gott dom kan för att jag ska vila tankarna på något annat så i fredags var jag och Jonte iväg till fyrishov och bowlade tillsammans med Kalle och Emma på kvällen och igår var det födelsedagsfest hemma hos Sanna så då "partade" man bort lite ångest och tankar för en stund! I början av nästa vecka kommer Anna till stallet. Gårdagens partaj var trevligt och på Sannas ynka 19 kvadrat tillbringade vi kvällen med att fira att hon fyllt 23 år! Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Senare drog vi ner till stan och dansade och drack Mojito på Platina. Vill bara poängtera att det var c:a 20 minusgrader som man stod ute i kö i klänning och nylonstrumpbyxor, vad gör man inte för sina vänner, haha :) Jag tog faktiskt en taxi hem sen medans jag annars alltid brukar promenera men igår var det fan för kallt. Nu ska jag försöka stoppa i mig något att äta för att lite senare ta mig ut till Björklinge.

                 Födelsedagsbarnet!






  

Förslappad!!

När jag igår skrev som status på facebook att jag kände mig förslappad fick jag som kommentar av Emma.H att jag borde använda knipkulor vilket lät så jäkla roligt att jag blev alldeles full i skratt! Jag förstod ju såklart att hon bara ville skoja till det och vad jag egentligen menar är att jag har gått upp vid 12.30 varje dag och lullat runt i samma mysdress dag in och dag ut, legat i soffan och degat och blivit som en riktig soffpotatis! Det enda "vettiga" jag har gjort om dagarna är att ta mig ut till stallet och pyssla om min häst som vi fortfarande håller på att reda ut allergi på.... men visst är det skönt att vara ledig men satan vad lat man blir! Idag försökte Jonte och jag iallafall att styra upp våra liv lite genom att ta en promenad i solen på förmiddagen och därefter åkte vi ut till Vänge en sväng och blev bjudna på lite mat. Efter det brummade jag vidare till Björklinge och var i stallet tillsammans med mamma på kvällen och självklart så blev det varm choklad på gammalt vis hemma hos mamma efteråt, Love it :) Imorgon ska jag träffa Linnea på stan på eftermiddagen och tillsammans ska vi fixa några saker.

Nyårsfirande!

Fyyy faaan va kul jag hade igår!!! Middagen var supergod med Hummersoppa och mjukt bröd till förrätt, Hjortfile och hasselbackspotatis till varmrätt och irish coffe och glass med varma hallon och chokladmousse till efterätt. Däremellan dracks det vitt vin, rött vin, drinkar och snaps! Sällskapet var supertrevligt och kvällen blev verkligen jättelyckad och ett nyårsfirande jag sent kommer glömma! Vi spelade spel, buggade, sjöng gamla Tomas Ledin låtar och klockan hann bli 6 på morgonen innan vi var hemma! Tack ALLA underbara som gjorde kvällen så bra!

















              









RSS 2.0