Kvalborg!

Jag är grymt taggad till imorgon och har laddat upp med en burk Gin och lagat korvstroganoff tillsammans med Jonte när jag kom hem från stallet, en alldeles utomordentlig uppladdning inför valborg måste jag säga :) Nu strömmar det Hoffmaestro ur högtalarna och jag ska bege mig in i duschen snart och göra mig lite valborgsfin. Dags att hyvla bort vinterpälsen på benen kanske?! Det blir till att släpa med dricka till jobbet imorgon då planen är att åka direkt ner på stan när jag slutat jobba kl 13, då väntar vänner och bekanta i Ekonomikumparken! Jag red nere på gräset med Lisa ikväll och Chili blev så till sig att han gjorde luftsprång den busen, tur att man lärt sig knipa med knäna :) Nu råder jag er alla att dricka med måtta imorgon så att man pallar hela kvällen också, varannan vatten! Men glöm för den skullen inte bort att rulla i backen, grilla på engångsgrill och svina lite lagom! Trevlig Valborg lovers!



Plättar och Andra Avenyn!

Min mage praktiskt taget skriker efter mat då vi fick en TOTALT oätlig soppa på jobbet idag :(  Den var så stark så att det bara eldade i mun och läppar när man åt så vi ringde direkt dit vi får maten ifrån och gormade att maten var oätlig. Det är tredje gången det händer nu så man undrar ju vad dom tänker med när dom lagar mat som faktiskt barn ska äta... Inte nog med det så fick vi keso till nyponsoppan till mellanmål och då visste jag inte vart jag skulle ta vägen, fy vilken hemsk kombination! Jag fick trycka i mig en köttfärspirog när jag kom hem innan jag åkte vidare till stallet.... Ikväll longerade jag Chili i ridhuset och han var riktigt koncentrerad och fin faktiskt! Annars brukar det ju mest bli bock och brall men idag skötte han sig exemplariskt, duktig häst :) Jonte är med några kompisar på Stabby kvarterskrog för att titta på fotboll eftersom jag har ockuperat tv:n och ska titta på Andra Avenyn, haha. Jag ska mysa ner mig i soffan, knäppa på kanal 1 kl 21 och äta plättar precis som en onsdagkväll ska vara! Me like!



Fullt upp!

Det är mycket som ska hinnas med den här veckan, Valborg närmar sig med stormsteg och igår skickade jag in deklarationen, känns så bra att för en gångs skull få tillbaka pengar istället för att betala :) Idag har jag haft en mysig eftermiddag på stan tillsammans med Sanna, fikat på cafe' 018 och shoppat lite! Det var 30 % på allt inne på Cubus och jag som tittat ut ett par jeans där stormade in och armbågade mig fram i hopp om att dom fortfarande skulle finnas kvar i rätt storlek, och det gjorde dom! Stod säkert en halvtimme i kö för att prova och minst lika länge för att få betala.. och när det äntligen är min tur och jag har dragit kortet säger tjejen i kassan att köpet inte medges och undrar om jag är säker på att jag har pengar på kontot. Det är väl klart jag har! Det är ju för fan löning idag! Jag fick kuta till stora torget, ta ut pengar och kuta tillbaka och betala, SUCK! Men nu är jeansen mina, och på rea dessutom :) När jag ändå var på stan passade jag på att inhandla min alkohol inför valborg, blev en tung kasse att bära hem kan jag säga.... Jag är riktigt taggad faktiskt, hoppas på bra väder bara så att man kan vara ute. Planen är ju ekonomikumparken till att börja med iallafall, sen får man se vad resten av kvällen bjuder på, lite grillning kanske om vädret tillåter? Ikväll har jag markarbetat och hoppat småhinder på Chili. Han kändes riktigt fin. Nu är det duschen nästa!

Nyklippt :)

Mitt hår behövde verkligen en rejäl våruppfräshning så jag gick till Salong Panzel och klippte mig efter jobbet och nu känner jag mig fin igen och luggen är kort och sne precis som den ska va :) En svart toning på det här me så är man som en ny människa sen! Jag unnade mig en Mcflurry marängsvish efter klippningen, himmelskt god :) Sen mötte jag upp pappa vid tågstationen och så åkte vi till Sporren och handlade en ridjacka till mig. Blev en röd Mountaian horse jacka, riktigt snygg faktiskt! Kvällen har jag tillbringat på hästryggen, blev ett svettigt ridpass även idag! För tillfället goffar jag i mig lite Marabou Passion i väntan på att Jonte ska komma hem så att vi kan åka och handla, ganska tomt i vårat kylskåp och jag är hungrig.....



Vita skydd??

Jag funderar på om jag ska våga köpa vita tävlingsskydd till Chili, har kikat ut ett par som jag tycker är snygga. Tror att det kan vara snyggt på honom med tanke på att han har två vita bakkotor.

Vad tycker ni??






I förmiddags åkte jag ut till stallet för att träna dressyr kl 14, sådär lagom pigg efter att ha kommit i säng vid 4 på lördagnatten.... Men jäklar vad fin Chili var idag! Jag fick träna lite galoppombyten, öpppnor och förvänd galopp och det ska jag fortsätta att trimma vidare på i veckan så att bytena sitter klockrent och att han blir uppmärksam och lydig. Han blev riktigt reslig och maffig på slutet, härlig känsla! Efter det svettiga ridpasset åkte jag hem till mamma och pappa och snyltade lite mat igen eftersom Jonte inte har kommit hem från Åland än, Korv och pommes frites smakade supergott! Just nu lider jag av en enorm söndagströtthet... myket sitter väl i sen gårdagen.. Så jag ska se om jag orkar hålla mig vaken och se Wallanderfilmen och vänta på att Jonte kommer hem.

Lördagspartaj

Igår slösade man bort sina sista slantar på kontot innan lön och unnade sig lite lördagspartaj hos Kenny med utgång till Flurran :) En mycket rolig kväll!


 Emma och jag dricker colaflaskor på "vårat"
 vis!



 Gänget är samlat!



 Jag sjunger upp i kareoke (med CA:s fingrar
 bakom skallen...)




 CA tar ton med Mange Smidth hatten på :)



 Jag och Sandra!

Fredagsmys i Björklinge!

Igår åkte jag direkt ut till Björklinge efter jobbet (eller jag gjorde ett stopp på systemet en snabbis först för att köpa lite cider till lördagen.) Jag tog en mysig ridtur till travbanan med Chili, kändes lagom ansträngande för oss båda efter torsdagens hoppträning. När vi var klara i stallet åkte jag och pappa upp till Hemköp i Björklinge och köpte en massa fredagsgott. På begäran från mig hade pappa fått i uppgift att baka pizza eftersom jag skulle sova kvar, det är han så bra på :) Så när mamma kom hem från jobbet vid 21 så åt vi pizza, pratade och hade det mysigt, det är Fredagsmys i Björklinge det! Sen på lördagen går man upp vid 9, äter frukost och åker till stallet :) Eftermiddagen har jag tillbringat på Hööks och Gränby centrum, också tillsammans med mamma och pappa, så jag har faktiskt haft fullt upp! Letar efter en ridjacka men då jag fått för mig att jag vill ha en lite "bättre och finare" så åkte vi till Sporren också men dom stängde kl 15 så vi hann inte in... Blev iallafall en fin ridtröja, t-shirt och ridhandskar från Hööks. Nu är jag hemma i lägenheten igen och ska börja förbereda mig inför lite partaj hemma hos Kenny ikväll! Ska bli kul!


Duktiga pappa bakar godaste pizzan!



Hoppträning på Jälla!

Ikväll tuffade vi iväg med bil och trailer i snöslasket till Jälla för att hoppträna. Eftersom Tomas inte har möjlighet att komma regelbundet längre så har Marcus Westergren tagit över hans träningar på Jälla och nu när Chili är fit for fight igen så hakade vi på. Alltid spännande att pröva en ny tränare och jag tyckte att han kändes riktigt bra efter bara en gång. Snacka om att jag fick mersmak! Det var så himla roligt att hoppa igen! Chili var taggad,kanske lite väl i gasen emellanåt... och allt kändes så himla okomplicerat. Han hoppade runt banan superlätt och galoppombytena när vi red fram satt som en smäck :) Han byter aldrig så bra när jag rider hemma så det var lite kul! Nu är jag grymt taggad tills nästa träning! Gruppen som Anette sätter ihop blev en ren "Björklingegrupp" med mig, Niklas Ålund, Helena Thisner och Linn Ekberg, kändes som en bra grupp. Imorgon åker Jonte till Åland med innebandylaget och blir borta tills på söndag så jag tar mitt pick och pack och sover hos mamma och pappa imorgon. Då kan jag passa på att rida på lördagförmiddag när jag ändå är där ute. Härligt att det är fredag imorgon!

  Fina Chili <3


Knäppis....

Jag jobbade till 16.30 idag och åkte direkt från Sunnersta ut till Björklinge för att hämta upp mamma och åka till stallet. MR häst hade inte alls lust att ta en tur ut i alle'n idag när det var hästar och hoppträning på ridbanan så han satte sig på tvären.... var jättelängesen han gjorde sånna protester nu men han ville väl hellre vara med och hoppa! Men då blev matte arg och jobbade i ridhuset istället, dessa hästar! Men ändå älskar jag honom så mycket fast man för stunden kan bli ganska arg, men nu ska jag ladda inför hoppträning på Jälla imorgon. Ute snöar det och man känner sig sådär lagom deprimerad när det är en vecka kvar till valborg.... hoppas det är smält till imorgon. Har tittat på ett spännande avsnitt av Andra Avenyn som faktiskt bara blir bättre och bättre och nu är det sängen som väntar.



Premiärtur på ridbanan!

Idag har jag tagit premiärtur och ridit på ridbanan för första gången i år, härligt och skönt att slippa dammiga ridhuset! Chili kändes mycket piggare och steget var helt annorlunda! Jag drog fram saxen och röjde bort skägget från farbror lurv innan jag red, han kan ju inte komma alldeles skäggig till Jälla på torsdag när vi ska träna :) Har även putsat lite på man och svans så nu ser han välvårdad och fin ut! Kom hem lagom till slutet av "Dating in the Dark", det var ju säsongsavslutning så jag var tvungen att titta! Ska väl hoppa in i duschen nu och ladda batterierna inför ny arbetsdag imorgon, en lång sådan också.....





Skum i näsan....

Antingen så steg vinet jag drack i lördags rakt upp i näsan eller så har jag gått och blivit förkyld :( Vaknade flera gånger inatt av att käften var torr som en öken, hittade till min förskräckelse INGA ipren hemma imorse och får gå till jobbet med täppt näsa och huvudvärk.... Jag kan ju för sjutton inte bli förkyld också när jag precis legat magsjuk... Jag hade iallafall tidig dag idag och åkte hem och tog en skön powrnap på en timme, sov som en stock tills alarmet ringde vid 16.30 då det var dags att åka tillbaka till jobbet igen och ha föräldramöte, seeeegt... Men kvällen har gått bra och jag stannade vid Ica påvägen hem och köpte Ipren, det är ju sånt man alltid ska ha i badrumsskåpet! Jag och Jonte har ätit köttfärssås och spaghetti och det blir sängen tidigt ikväll.....

Vinkväll!

Igår var jag uppe med tuppen och brummade iväg till stallet vid 7 för att släppa ut hästar, ganska mysigt och fridfullt att vara där på morgonen. När vi var klara åkte jag och pappa hem och stoppade i oss lite frukost och åkte tillbaka igen vid 10. Jag plockade fram lite hinder i ridhuset medans Chili tog sin förmiddagslur i hagen. Han ligger visst ner väldigt mycket om dagarna sa Sussie, så härligt att se att han njuter så av tillvaron! Jag körde lite galoppbommar och en oxer på en diagonal och räknade galoppsprång mellan två räcken på långsidan, Chili börjar kännas fin nu och jag tror att vi är redo att åka iväg till Jälla och träna "på riktigt" på torsdag, ska bli kul! Vi lunchade alla hästarna vid 12 och åkte hem så vid 12.30 var jag hemma i stan igen och hade hela dagen över till annat så jag och Jonte for iväg till Gränby centrum och åt lite lunch på Forno Romano och glodde i lite affärer. Sen skulle han vidare till Flogsta för att se på innebandy. Själv så åkte jag hem och drog fram dammsugaren, så nu är det gjort i helgen också! På kvällen var jag hembjuden till Malin på lite vinkväll så nu har jag spanat in hennes nya place på Gröna gatan också. Då vinet var lite i starkaste laget får man ta vad man har så Malin drog fram en tetra apelsinjuice som vi blandade ut med :) Som vi skrattade och pratade! Sen fick vi för oss att vi skulle dra ner på stan och sätta oss någonstans så vi hamnade på Oasia med varsin cider. Dit kom även Jonte lite senare så vi delade en taxi hem efter varsin hamburgare på mcdonalds! En mycket trevlig kväll! Idag blir det en fika med Linnea på stan :) Passar på att unna mig lite extra den här helgen...







Supermys!

Vi älskar ju mys så jag och Jonte har varit ute och käkat middag här på kvällskvisten, tyckte att jag var värd det efter den äckliga fisken vi fick på jobbet idag! Vi var på restaurang Alexander och avnjöt underbar fläskfile' med bearniesås. Efter det tog vi en sväng ut på virsan med bilen och har resten av kvällen av en slump tittat på Världscuphoppning på svt24, Me like! Jäklar vilka fina hästar! Höll tummarna stenhårt för Rolf-Göran men han rev ett hinder i omhoppningen... Jag ska faktiskt börja bege mig i säng för att åka ut till stallet vid 7.30 imorgon och släppa ut hästar, svider lite med tanke på att det är lördag men kommer man bara upp så brukar resten lösa sig. Kommer sen mellanlanda och käka lite frulle i Björklinge för att sen åka tillbaka och rida vid 10, Ambitiös?







Aprilväder....

Jag trotsade vädret idag och red ut på Chili, bäst att passa på tänkte jag eftersom det ryktas om att bli riktigt skitväder till helgen :( tråkigt när man är ledig... men det är väl typiskt aprilväder och bara att gilla läget, man har ju njutit så länge det varade fram till idag iallafall. Chili var pigg och glad iallafall och flyger fram i finaste mellantraven när vi är ute :) Jonte har kommit hem igen och vi ska ta en mysdag tillsammans imorgonkväll och klurar på om vi ska gå på bio eller hitta på något annat mysigt, får se vad det blir. Det enda positiva med att Jonte är borta är att jag kan nyttja bilen hur mycket jag vill :) Dags för mig att köpa en egen....Apropå bilar så har vi kollat på "Sveriges värsta bilförare" och skrattat ihjäl oss åt hur folk kör! Ska ta en dusch nu och vara lite social, skönt med fredag imorrn!

                                                            <3
                              


Ensam hemma


            


Jonte har ju som sagt åkt till Enköping på utbildning och kommer hem imorgonkväll så plättar och rulltårta blev min räddning för att tillbringa onsdagskvällen själv! Jag har varit i stallet i stort sett hela kvällen då var sak tar sin tid, men jag vill inte stressa när jag är där så jag tar god tid på mej :) Chili var superfin att rida idag så det kändes kul, kanske gjorde det susen med söndagens genomkörare? Jag hoppas det håller i sig iallafall. Kom hem precis lagom till Andra Avenyn och där satt jag i soffan med min tallrik överfull av plättar med jordgubbssylt och grädde , ibland får man lyxa till det! Funderar på att ta lite sovmorgon och ta bilen till jobbet imorgon....

Suck....

* jag har inte bara fått en finne på läppen utan två, fläskläpp.nu :(

* jag har tillbringat tisdagkvällen med APmöte på jobbet istället för att vara i stallet, känns inte okej!

* fick däremot Jontes goda köttfärsbiffar när jag kom hem!

* maken åker på utbildning i Enköping imorgon och låter mig sova ensam :(

 * ska ta en dusch och sova på saken!


Vårväder!!

Tanken slog mig imorse när jag promenerat halvvägs ner till bussen varför jag inte tog cykeln, DET ÄR JU VÅR NU! Solen har värmt underbart skönt hela dagen och jag är glad att jag har ett jobb där man får vara ute mycket.  jag var grymt fikasugen när jag kom hem från jobbet så jag har tryckt i mig två dammsugare och en kopp varm choklad framför datorn. I eftermiddag blir det en härlig ridtur ute i solen, det är Chili och jag värda efter förra veckans trimmande! Igårkväll var jag verkligen helt slut när jag kom hem, öm i rygg och axlar... Jag hade då tränat dressyr för Sussie på förmiddagen och sen åkt direkt till Jälla för att hjälpa till som funktionär på deras regionala hopptävling. Min uppgift blev att stå i collectingring och med hjälp av en sån där pratmackapär med sladdar och grejer ropa in ekipage från framhoppningen, ganska stekig och riktigt rolig uppgift faktiskt men man fick dock ganska ont i ryggen efter att ha stått där rakt upp och ner i 7 timmar (2 klasser). Men jag kunde i den mån det gick samtidigt kolla när dom jag kände tävlade och det var faktiskt en hel drös bekanta där igår och gud så tävlingssugen man blev..... Jag var hemma vid 19.30 och då åkte jag och Jonte direkt till Willys och handlade och sen kollade jag på Wallanderfilmen och frossade chips med dipp :)

AW!

När man har legat sjuk några dagar och haft allmänt tråkigt så känner man ett stort behov av att träffa sina vänner när man får orken tillbaka igen så igår styrde vi lite After Work på Flurran och jag fick träffa Emma som jag inte sett röken av på jättelänge, även Malin som jag inte träffat på evigheter hakade på så vi frossade tacobuffe och svängde loss till "marmeladorkestern" tillsammans med brorsan och övriga, Säg Oh aa marmelad säg Oh aa marmelad! Vi buggade loss så att barbord och glas flög och kvällen blev lite halvvild och det slutade med att den spårade ur lite och att vi hamnade på O'connors.... Nu får det nog bli lugnt ett par helger.... Idag är det riktigt gråväder ute så jag och Jonte åkte till Savoy och köpte färska frallor och kanelbullar som vi åt till frukost hemma med tända ljus, sen tog vi ett varmt bad och nu kan dagen börja! Jag ska åka ut till Björklinge i eftermiddag där jag kommer tillbringa natten för att träna dressyr imorgonbitti och sen agera funktionär på BRF:s tävling på Jälla. Morgondagen blir fullspäckad.












Fit for fight!


                    


Nu börjar man få tillbaka färgen i lejban igen! Jag har varit hemma och glott på en gammal Beckfilm som jag lyckts rota fram bland dvdfilmerna, ätit potatisbullar och druckit jordgubbste.... Man börjar bli en aning rastlös av att vara hemma nu så imorgon är det back to work igen! Det blir lite lagom att komma tillbaka på en fredag och min korta fredag dessutom, alldeles perfekt :) Kommer däremot kännas helskumt att bara jobba en dag.. menmen... Har varit i stallet en sväng på kvällen och ridit lite markarbete på Chili, han kändes fin och lösgjord idag och jag hade mera ork. Vi har även letat som galningar i Chilis hage efter en död katt som mamma tycktes hitta igår när hon mockade där men idag fanns det inga spår hur mycket vi än grävde.. så antingen såg mamma i syne eller så har något djur släpat iväg med det, äckligt iallafall... Nej, om man skulle ta och blanda iordning sig en smothie!

Tröttsamt....

Jag känner mig fortfarande inte helt okej, magen känns skum och jag är inte alls speciellt sugen på att äta något... Sen att man går och får mens mitt upp i allt gör ju inte saken bättre, så idag har jag inte alls varit på topp faktiskt :( Var ut till stallet tillsammans med mamma en sväng på eftermiddagen och det kändes bra att få träffa Chili igen. Det var lite jobbigt att rida när man inte kände sig helt hundra men jag gjorde så gott jag kunde och vi var svettiga båda två efteråt. Får se om jag klarar av att ta mig till jobbet imorgon eller om jag måste stanna hemma hela veckan... Ska ge mig själv en chans och gå och sova nu iallafall och hoppas att magen känns bättre imorgon.

VARSÅGODA OCH SKRATTA!

När man är hemma och är sjuk så får man roa sig med allt möjligt för att liva upp tillvaron lite!
Jag hittade därför dessa två underbara bilder på två underbara karlar som verkligen kan bjuda på sig själva! Ett gott skratt förlänger livet!!!


                            PAPPA                                                              
        



                         JONTE
       




Återhämtar mig....

2 timmar efter att jag skrivit söndagens blogginlägg stod jag på huk framför toaletten och tokspydde, och så höll det på fram till sju på måndagmorgon... VÄLKOMMEN förbannade magsjuka... Jag vet inte om det var något med påskmaten eftersom det kom väldigt plötsligt efter att vi kommit hem från middagen i Vänge.. hursomhelst så har jag iallafall lyckats fått ur mig allt jag har och min mage har praktiskt taget vänt sig inåt... Jag hatar att vara magsjuk! Ringde jobbet och sjukanmälde mig imorse men jag har faktiskt orkat tagit en dusch, fått i mig te och en macka och borstat gaddarna här under dagen så idag känner man sig lite fräschare iallafall! Lisa har lovat att tömköra Chili idag eftersom jag inte har någon kraft att rida så jag hoppas att MR häst sköter sig! Nu ska jag försöka palvra mig iväg till konsum för att köpa skorpor, te och piggelin, Magsjukemedicin när den är som bäst :)

Illamående....

Jag och Jonte har varit i Vänge hos familjen Hedlund på kvällen och ätit påskmiddag för andra dagen i rad så nu sitter jag här framför datorn och känner mig en aning illamående efter allt man stoppat i sig... Man kan minst sagt säga att man känner sig ganska mättad på allt vad PÅSK innebär för i år! Det finns ju såklart lite äckligt godis kvar på botten i påskägget hemma som slinker ner i brist på annat, men just nu så är jag ganska less på godis faktiskt även om jag är den största godisråttan som finns! Efter god mat så garvade vi ihjäl oss till "Wipeout" på tv! I förmiddags åkte jag ut till stallet vid 12 för att luncha hästarna då mamma och pappa hade haft utsläpp på morgonen och när Chili mumsat färdigt sitt hö så hoppade jag honom i ridhuset. Allt kändes jättebra och han hoppade kanon min klippa <3 Nu laddar vi inför hoppträningen på Onsdag! Till min stora förskräckelse ser jag nu att vi inte har bäddat rent i sängen, Jonte är och spelar tvspel med grabbarna så jag som är trött som ett as och tänkte gå och sova måste ställa mig och bädda rent säng****** först... SUCK! Skönt att man är ledig en dag till!

Påskmiddag

På påsken får man frossa i en massa god mat och äta godis tills man spyr, ME LIKE, så idag var jag och Jonte hembjudna till mamma och pappa i Björklinge på lite påskmiddag. Jonte kom och hämtade mig i stallet vid 16 när jag var klar md en härlig ridtur i solen och diverse andra stallsysslor, så kvällen har vi tillbringat ute i Björklinge med en massa god mat och mys tillsammans med mamma, pappa och lilla mormor. Vi var hemma lagom till Millenium som vi precis har tittat på och nu är det nog sängen som väntar! Vilken underbar känsla att det BARA är söndag imorgon!


 Dom här supersöta påskäggen i porslin fick
 jag och Jonte av mamma. Det gröna till
 mannen och det lila till kvinnan :)




 Pappa visar stolt sin bärbara dator!



 Härlig påskbakelse!

Fullt ös på Flurran!




Födelsedagsparty igen!

Igår var det dags för lite födelsedagsfest igen, den här gången skulle Sofia firas hemma hos Franci i Ekeby. Eftersom jag var ledig igår ägnade jag förmiddagen åt att storstäda hela lägenheten så nu är det vårfint här hemma med nya gardiner och påsklijor på köksbordet, känns skönt! Jonte agerade privatchaufför och skjutsade mig och Linnea till festen på kvällen. Där umgicks vi och drack diverse drickbart tills det var dags att hoppa in i en taxi för att ta oss ner till Flurran :) Där var det fritt inträde ikväll och sånt gillar vi ju såklart! Mötte upp Kenny och två kompisar till honom som hakade på och tillsammans shakade vi loss till gamla godingar natten lång så att det värkte i fötter och rygg när vi skulle gå hem.... Tack för ännu en rolig kväll mina vänner <3
Idag väntar påskmiddag hos mamma och pappa :)

   Grattis Sofia!





  Trion!



 mmmm choklaaaaad!



  Skål på er!

Påskledig!!

Det har varit en soft dag på jobbet och jag fick sluta redan 14.30 istället för 15.45! Jag åkte direkt ner på stan för att uträtta lite ärenden och sen vidare till stallet för att hinna rida Chili innan Anna skulle komma och vaccinera honom kl 17.30. Nu har han fått den andra och sista vaccinationen så nu är det helt klart och han är fit for fight! Har kikat igenom tävlingsterminen lite och ska försöka komma iväg på någon passande tävling i mitten på maj tänkte jag. Vi behöver ju träna lite till först för att komma i form ordentligt men jag är mer taggad än någonsin på att få åka ut och tävla igen :) Jonte är på lagfest ikväll så jag stannade i Björklinge och käkade lite mat och kollade roliga youtubeklipp tillsammans med pappa. Nu är det 4 härliga dagar ledigt, gud så skönt, och jag kommer börja långfredagen med att sova ut ordentligt för att sen påskstäda hela lägenheten!


GLAD PÅSK ÖNSKAR JAG ER ALLA!

RSS 2.0