After Work!

Min röst har sakta men säkert börja komma tillbaka och igår var jag "bara" lite hes! Solen sken, fåglarna kvtittrade och fredagkvällen var som gjord för After Work på Flustret med tjejerna som vi hade bestämt!

Jag mötte upp Linnea på tågstationen vid 17.30 och vi gick tillsammans till Flurran för att få i oss lite gratis mat :)
När vi kommit halvvägs i den milslånga kön till buffe'n sätter dom upp en lapp: Buffe'n stänger kl 18. What?? Vi fick trycka på kön lite och jag roffade åt mig den sista tallriken och vi fick mat i magarna till slut! Klyftpotatis och kyckling var inte alls dumt för att vara gratis! Cider köptes glas efter glas då det var billigt innan kl 19 :) Sanna, Linn, sandra och Christoffer en kompis till Sandra kom lite senare men det fanns bara några ynkliga salladsblad och små kycklingbitar kvar till Sanna och Sandra... Dom andra blev utan :( Vi åt, pratade och hade trevligt och drog oss senare ut i solen för att lyssna på ett otroligt bra liveband som spelade under kvällen, otrolig blanding av allt möjligt! Vi sjöng,shoade och hade roligt! Timmarna gick och några droppade av men senare drog det igång till dans på dansgolven och jag, Sanna, Sandra och Christoffer stannade kvar och dansade ärslena av oss!! Klockan var runt halv två när vi bestämde oss för att det fick räcka för den här gången och då hade man hållt igång sen 17.30! Min röst höll återigen på att fucka ur och det var dags att möta upp Jonte för att vingla hem på cyklarna... Jag ser fram emot att fylla 25 och "lagligt" få gå på Flustret för det här var bannemej riktigt roligt!


Linnea och jag har precis ätit färdigt!


Sandra.P och Sanna njuter av att de fick lite mat i sig iallafall!


Vi "hänger" vid scenen


                                                     
                                                        Linnea och jag roar oss på toaletten!

Linnea sitter nu på ett flygplan påväg till USA för att roa sig där i 2 veckor, sen får du allt hålla dig hemma resten av sommaren!!!

Idag har man huvudvärk, hostar och är hes igen, man mår väl antagligen som man förtjänar efter en helkväll på Flustret!
Jag ska ta mig samman och åka ner med Jonte på stan för att köpa Morsdag present åt mamma. Jag,Jonte och Emil ska hem till Björklinge ikväll för att grilla och fira morsdag, blir mysigt!

Prisrosetter!




Det här kan man också ägna dagen åt när man är hemma och är sjuk: Att sätta upp Chilis prisrosetter!
Titta så fint det blev!

Rosetter och pokaler från ponny-och Maiatiden ligger fortfarande nerpackade i kartonger i ett kärt minne hemma hos mamma och pappa.

Regn, förkyld, sysslolös...

... Det blev inget APmöte för mig igår och inget jobb heller för den delen. Jag fick ringa och sjukanmäla mig då jag totalt tappat rösten. Dom skrattade åt mig på jobbet igår när jag ringde och försökte kraxa fram att jag tappat rösten och var tvungen att vara hemma :(

Jag har försökt med varmt te, halstabletter och att inte prata så mycket.. men än så länge tycks det inte ha hjälpt.. Är det meningen att man ska behöva gå runt och låta såhär i slutet på maj??
Man tröttnar ganska fort på att gå hemma när man rastlös som jag är gått hemma en hel dag.

Igår ägnade jag dagen åt att:

*baka en sockerkaka

*Ordna med inbjudningar
på facebook till min födelsedagfest!

*Ladda ner massa bra musik

*Hämta brorsan i Nyby och åka till ÖB och Plantagen

*Handla mat med Jonte

Så det finns en hel del att sysselsätta sig med när man är hemma och är sjuk om man bara vill!

Idag regnar det och det känns inte så dumt att vara hemma och pyssla och dona faktiskt, fast än så länge så har jag inte lyft ett finger... Men om det går som planerat så ska jag försöka att:

* Göra en rejäl rakning av ben och annat!

* Måla naglar

*Fixa med sånt som behövs här hemma

* Åka på Tomasträningen ikväll och rida så gott jag kan

Jag tänkte vara hemma imorgon också eftersom jag fortfarande är riktigt hes och pratar som om jag vore i målbrottet... men det känns lite sådär att det är min tidiga fredag som jag går miste om...
Imorgonkväll är det planerat att gå på After Work på Flustret med tjejerna så jag hoppas för allt i världen att min röst kommer tillbaka, så att folk hör vad jag säger åtminstone!

Täppt i näsan, hes och sommarvärme...

Vilket väder det har varit måndag och tisdag! Solen har gassat på som aldrig förr och jag är glad över att man har ett jobb där man får vara ute mycket! Dessvärre så åker man på mycket förkylningar och skit i mitt arbete när man snyter snoriga ungar hela dagarna så därför går jag nu runt och snörvlar, har en klädnypa i näsan och är jättehes..... För övrigt så känner jag mig ganska frisk men det är värdelöst att inte kunna prata.

Idag har jag och en tjej från stallet (som ville ha draghjälp att rida ut) varit på galoppslingan vid E-4an och tränat kondition! Min första tanke var: Min häst är ju verkligen den rätta att ha som draghjälp som under ett års tid varit rädd för allt! Men Chili var jätteduktig och gick först hela tiden och höll koll på att unghästen där bak inte hittade på massa bus! Han var helt lugn och cool hela tiden och brydde sig inte ett dugg!
Vi var ute i över en timme och Chili kände sig nog ganska nöjd med sig själv när vi kom tillbaka!

Du förvånar mig mer och mer
för varje dag som går,
Duktiga Chili <3


Då jag insett hur dyrt det är med bensin när man kör bil så mycket som jag gör nu så var jag idag duktig och åkte med pappa ut till stallet och tog bussen tillbaka. Men jag har blivit på tok för lat och bortskämd så till jobbet blir det bil varje dag! Tycker nog faktiskt att jag är värd att skämmas bort lite också :)

Imorgon har vi APmöte på jobbet och jag sitter och funderar på hur jag ska klara den långa dagen utan halstabletter...


Sommarplaner!

Sommaren 2009 ser i nuläget ut såhär:
(Jobbar fram till 30/6)

27-28/6 - Meeting i Mariefred
16-20/7 - Falsterbo horse show med mamma och pappa. Tågbiljetter och hotell i Malmö är bokat och klart!
25-26/7 - Meetig i Avesta

Utlandssemetern med Jonte är än så länge bara halvplanerad. Om det blir Kreta, Rhodos eller Kanarieöarna får vi se men nånstans ska vi, frågan är bara vilken vecka...

Vilken sommar det kommer bli!

Myslördag!

Igår kände jag mig riktigt mobbad när jag åkte iväg till jobbet vid 9.30 snåret.. ALLA andra var nämligen lediga eftersom det var dagen efter kristihimmelsfärd... Vi hade 3 barn på våran avdelning och totalt så var det c:a 10 stycken så det var ett stort skämt att jobba den här dagen. Jag satt ute på gården med en kopp te och softade hela dagen, goffade lite tårta på rasten och softade lite till.. Sen vid 2 så tyckte hon som skulle stänga att jag kunde åka hem så det blev en riktigt lat dag!

På kvällen var vi bjudna på grillfest hos Jontes brorsa Viktor i Flogsta så vi la vår fläskfile i marinad och åkte till systemet för att inhandla lite drickbart. Kvällen bjöd tyvär på ösregn så det slutade med att vi fick låna deras ugn och göra vår fläskfile i, men det blev gott det med! Viktor gick ut lite för hårt och började dricka alldeles för tidigt utan mat i magen så han däckade under kvällen och kunde inte delta.. sånt som händer.. Lägenheten blev överfull av folk som vi senare fick sjasa hem så att Viktor skulle få sova ifred. Det blev en galen fest med folk som stekte korv, band fast varann i rep, spelade konstiga spel och en Viktor som däckade, nu har vi varit med om det också! Jag och Jonte tog en taxi hem när vi sett till att Viktor somnat ordentligt i framstupa sidoläge.

Idag har vi städat lägenheten på förmiddagen och varit på Gränby centrum en sväng där jag köpte ny mascara och en randig topp. Sen käkade vi lite lunch och jag åkte vidare ut till stallet där jag först mellanlandade hemma hos mamma och pappa för att äta lite av mammas nygjorda rabarberpaj! Sen åkte jag och mamma till stallet och jag red ut på Chili och upptäckte lite nya ridvägar, hittade genvägen till den anlagda ridslingan på gården längs E-4an :) Perfekt att träna kondition på :)

Jag och Jonte har precis goffat i oss marängsvish tills vi blev spyfärdiga, så nu ska vi mysa i soffan resten av kvällen! Jag väntar på att "Hundtricket" på trean ska börja! -Riktigt Lördagsmys-


Dressyrdebut!

Idag har jag varit i Tierp och tävlat dressyr med Chili för första gången! Jag knoppade, polerade och donade hela kvällen igår så att Chiliponken skulle se elegant ut. Han gick avspänt och duktigt igenom hela L:B programmet och höll sig fint innanför det vita dressyrstaketet som han aldrig har sett i hela sitt liv! Inte ens bilen som domaren satt i var läskig så det förvånade mig lite att han var så pass cool, duktiga killen! Då han bara är dressyrriden på "riktigt" i c.a ett halvår och aldrig har sett en dressyrbana förut så är jag stolt och nöjd med min ritt även om poängen inte blev så höga, jag kan liksom inte jämföra mig med dom riktiga dressyrhästarna som gör det här varje dag :) Nu har vi prövat på det här också och jag är nöjd med dagen även om jag trots allt har en hopphäst :) Nu har han varit knoppad för första gången också!

Chili är fin i sina knoppar


Nu är jag hemma i stan igen och ska försöka ta till vara på min lediga dag såhär mitt i veckan. Imorgon känns det som att jag är den enda som ska jobba :( Men sen är det ju helg och då är man ledig igen,skönt!

Nu ska jag och Jonte storhandla! Jag kom hem häromdan och var trött, myggbiten och hungrig och så fanns det ingen mat hemma..... Då var humöret inte på topp direkt...

Fartfylld helg!

Dags att uppdatera lite!

I torsdags hade jag bokat tid hos Elli för lite "våruppfräshning" av håret. Hade äntligen lyckats hitta den nya salongen hon jobber på efter att ha snurrat runt Dragarbrunnsgatan X antal gånger! Nu när det snart är sommar är det skönt att ha en lite kortare frisyr så jag tog av det en bra bit på längden och så blev det ljusa slingor i för att fräsha upp, blev riktigt snyggt faktiskt och det är alltid trevligt att snacka lite skit samtidigt :)

Såhär fin blev jag i håret!


Jag tog mig igenom en tung fredag på jobbet och hade äran att jobba ända till 16.45.. hua. Var en aning trött i huvudet när jag kom hem efter en lång dag på småbarnsavdelningen där jag inte brukar vara annars.. Tog en tupplur tillsammans med Jonte när jag kom hem och senare på kvällen blev det faktiskt lite fest! Jonte som inte alls hade planerat att delta åkte till systemet i sista sekund och köpte öl för att hänga på, bra gjort älskling! Sanna, Sofia och Franci kom på varsin cykel vid 8tiden och några kompisar till Jonte kom strax efter och förfesten kunde börja!



Med lite alkohol, gott tilltugg och trevligt sällskap livade det verkligen upp tillvaron lite och det behövdes verkligen! Tack tjejer för att ni kom, det blev en jättetrevlig kväll!
Vi drog oss senare ner mot stan för att avsluta kvällen på BJ!

Jag hade planerat in mycket saker denna helg och det gäller att ligga i för att hinna med allt man vill göra på samma dag så jag träffade Linnea runt 11 på lördagen, ganska starkt av mig då jag varit ute och svirat dagen innan! Vi satt hemma hos mig och hade mycket att prata om då vi inte träffats på 2 månader. Linnea visade bilder och berättade om sin resa i Kenya,häftigt att se! Vi goffade glass och pratade lite "sommarplaner". Senare på dagen åkte jag ut till Bälinge ridskola, min gamla hemmaklubb och tittade på hästtävling. Det var många bektanta som red och ibland är det roligt att bara få titta utan att tävla själv. Sen åkte jag och mamma till stallet för att rida, duscha häst och förbereda inför tävling. Det blev grillat och eurovision hemma hos mamma och pappa på kvällen! Jag orkade inte se röstningen men fick ett sms av Jonte på natten att Norge hade vunnit och att Sverige typ hade fått den sämsta placeringen på 7 år,pinsamt :( Men Norges låt var kanonbra och även tvåan med Arash!

Söndag 17/5,Tävling Märsta

Vi tuffade iväg med bil och trailer i strålande solsken mot Märsta ridklubb! Jag hade startnummer 70 i första klassen så vi åkte lite senare så att Chili slapp stå i trailern så länge vilket resulterade i att jag inte kunde gå banan.. Fick lära mig den genom att se hur dom andra red och det gick vägen iallafall för vi var dubbelnolla och Chili var jättefin! Kom strax utanför placering och så var det bara att ladda om inför 120, där jag också skulle rida som nummer 70 av 150 starter,suck.. och nu kommer vi till den kaotiska delen av dagen. När jag är påväg upp mot framridningsbanan möter jag uppfödaren Malin med hennes 2 hästar (Chilis halvsyskon) som han känner igen och börjar gnägga, kasta sig och halvt preja ner mig och allt tuntomkring. Pappa springer och tar tag i honom och då han är lite starkare än mig får han till slut stopp på hästen som försökt slita sig och springa till sina gamla kompisar. Läskigt att se att han kände igen dom så himla bra... Chili är skärrad,blockad och jättespänd och jag försöker rida fram. När han äntligen lugnat sig och det snart är min tur att gå in på banan drar dom fram traktorerna för att förbereda sladdning av banan så jag hade höjden av otur då min häst är traktorrädd så han ställer till med ytterligare en scen och vi båda går in spända på banan. Tog oss runt 120:n på 3 nerslag  vilket jag är nöjd med med tanke på allt som hände innan. Han var jätteduktig-jag var spänd och nervös.. Det var lite synd bara eftersom jag jobbar stenhårt med en bra galopp och att jag ska kunna rida avspänt med ändå framåt och det var ju inte det lättaste idag.. menmen hoppas på bättre lycka med allt runtomkring nästa gång. Vi får väl utrusta oss med longerlina för att orka hålla i busen vid sånna här händelser i fortsättningen! Vi åkte iallafall hem med en felfri runda i bagaget och nu riktar vi in oss på dressyrdebut på torsdag så det blir till att trimma dressyrprogram i veckan!

Efter en hektisk och fartfylld helg var jag helt slut igår och somnade tidigt.


Kärlek-Ingen dans på rosor...

Några jobbiga och tunga dagar har glidit förbi, därför har jag inte orkat skriva så mycket om saker som bara är jobbigt och ledsamt.... Helgen blev väl inte direkt som planerat, men den blir väl som man gör den till antar jag.. Mycket tankar har snurrat i huvudet och när söndagen passerat började jag tänka om och se saker ur ett nytt perspektiv, vilket kändes väldigt skönt. Att ha ett förhållande med någon som man älskar mest av allt på hela jorden är inte alltid en dans på rosor. När man helt plötsligt tänker till och kommer på hur tomt och värdelöst livet skulle vara utan honom blir man plötsligt livrädd och vägrar släppa taget! Äkta kärlek är något man verkligen bör kämpa för!

Min älskade häst ligger mig otroligt varmt om hjärtat när allt känns tungt och jobbigt och jag är otroligt glad och tacksam att jag har honom! Det finns inget skönare än att åka ut till stallet och rida för att rensa tankarna när allt annat känns skit!

Chili Pepper <3


Igår for vi iväg till Storvreta (Ängeby) för att rida programridning för Anette Simson. Chili skulle för första gången i sitt liv gå ett dressyrprogram,hur ska det här gå? Jag hade inga som helst förväntningar med tanke på att det var första gången och att han brukar kunna vara spänd och rädd för nya saker men Chili visade raka motsatsen och var kollugn och gick superbra! Så det gick verkligen över förväntan bra, han skötta sig klockrent och fick t.o.m ganska fina poäng :) Det känns roligt att kunna rida både hoppning och dressyr även fast dressyren mest är en kul grej. Vi åkte hem nöjda och glada!

Idag hämtade jag upp mamma efter jobbet och vi åkte till stallet tillsammans. Chili var precis nyskodd när vi kom och jag red ut en sväng, blev ganska oseriöst då det började regna och blåsa efter halv vägen och Chili hoppade och sluttade och var allmänt vild, så imorgon blir det lydnad och disciplin på ridbanan som gäller för herrn!! Jag stannade och åt middag hos mamma och pappa innan jag åkte hem, bäst att passa på när man kan!

Imorgon 13/5 kommer Linnea hem från Kenya och det ska bli såå roligt att få träffa henne igen! Välkommen hem till Sverige gumman!!

Nu lockar ett varmt bad med massa badskum!


Nästan ihjälkörd katt...

En svart katt fick nästan sätta livet till idag när jag kom körandes (lite för fort) på E-4an påväg hem från stallet. Kissen sprang otroligt sakta och skulle dum som den var springa ut mitt på vägen mitt framför min bil. Jag som hade ganska hög hastighet fick slänga mig på bromsen allt vad jag hade med hjärtat i halsgropen och be till gud att bilen inte skulle mosa den stackars katten. När bilen äntligen hade stannat såg jag katten springa ner i diket på andra sidan vägen och kunde pusta ut igen... fy sjutton om jag hade kört över den :( Då hade det blivit en favorit i repris. I somras när jag och Emil var i Mariehamn körde han över en katt som stendog på fläcken och det var ingen rolig upplevelse kan jag säga... Ljudet av en mosad katt ger mig rysningar...

Apropå katter så läste jag i UNT idag att en 85-årig veterinär hade avlivat fel katt och då kan man ju ställa sig frågan hur man överhuvudtaget kan låta en 85-årig gubbe jobba med sjuka djur? Den stackars katten som förväxlades var bara 8 månader och hade något sår på svansen, hemskt...

Det känns jätteskönt med helg efter en ganska så stressig vecka. Jag slutade kl 15 idag,en alldeles perfekt tid att gå hem en fredag! Jag åkte och hämtade mamma som sällskapade mig i stallet. jag vet inte hur vi beter oss men när vi är i stallet tillsammans så tar det alltid längre tid än planerat. Idag var vi där i 4 timmar... Jag körde lite markarbete/hoppning och gjorde lite lydnadsövningar med mycket volter. Chili kändes superfin och var riktigt lydig! Han har blivit jättefin i båda sidorna nu och det känns skönt. Vi skrittade ut en sväng efteråt och sen fick han dusha, det tycker han är såå skönt efter ett svettigt ridpass.

Ikväll blir det hemmys. Vi ska besöka något snabbmatställe för lite mat snart....
Imorrn tänkte vi åka till nya Ikea,blir kul och se hur stort det har blivit!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!

Idag 6 Maj fyller Jonte 24 år. Eftersom jag hade sovmorgon imorse så sjöng jag "ja må han leva" med morgonröst i telefonen istället för tårta på sängen, Jag hoppas att det också gick bra!
Vi har firat med middag och presenter tillsammans på kvällen. Jag hade köpt lite av varje, det bästa till den bästa!

En snygg sommar t-shirt
halsband, armband och en keps

och Jonte blev såå glad :) Senare på kvällen kom Hasse, Lotta, Lisa och Viktor med sambo och firade och goffade tårta och annat smaskigt som vi bjöd på! Jag hoppas att din dag har varit till belåtenhet älskling, I love you <3

Födelsedagsbarnet, stekig!!


Det har varit tre stressiga dagar på jobbet så jag ser fram emot min tidiga torsdag imorgon! Då blir det lite lunch och mys hemma hos mamma och sen stallet på det! Sen har vädergubbarna lovat fint väder i helgen så då kan man härda ut två dagar till för att sen avnjuta en skön helg i solen!

Nu väntar sängen!

FÖL!!

Det är tre ston som är dräktiga i Sandbro och som har varit feta länge nu, men inatt så var det dags för det första fölet att äntligen ploppa ut!! Capellas fina bebis blev ett sto som ska heta Sandbros Capira.
Dom är ju så otroligt söta dom små liven när dom stapplar fram på sina långa vingliga ben.



Alla var supernyfikna att få se den nyfödda fölungen och lilla Capira fick stor publik ikväll! Nu väntar vi med spänning på att de andra märrarna ska klämma ut sina bebisar!

Jag och Chili har flitigt trimmat dressyrprogram på ridbanan ikväll. Det finns lite att finslipa på men i det stora hela så skötte han sig riktigt bra och gjorde det han skulle. Om en vecka ska vi på programträning i Storvreta,får se hur det går...

Igår var det tävling i Tierp på stora banan som jag älskar att tävla på! Jag red 110 och var ganska nöjd att bara rida en klass då banan var som en lång derbybana i fälttävlansstuk med bank och grejer, väldigt annorlunda men roligt! Vi tog oss runt på 4 fel och jag är nöjd. Chili kändes jättefräsh och hoppade kanon och vi höll ett bra tempo hela banan. Nu är det bara att fortsätta konditonsträna så att han orkar med flera långa utebanor!

För övrigt så är volvon återlämnad till Jontes föräldrar och ska saljas så jag är för en kortare period billös... känns lite småsurt just nu men pappa håller på att kika efter en egen liten bil åt mig som jag kan brumma runt i, hoppas han hittar någon snart!

Jonte och jag har ätit sen middag och jag har inte ens dushat än, vart tar tiden och dagarna vägen?
Jag har insett att Maj månad måste vara den stressigaste månaden på hela året. Det ska bytas till sommardäck, deklarationen ska lämnas in, det är föreläsningar/möten på jobbet varje vecka, många födelsedagar ska firas och det ska handlas och göras sommarfint ute och inne. Hur ska man hinna med allt??

Imorgon fyller min lilla mormor 71 år, Grattis mormor!! <3

VALBORG!

Mycket har hänt under veckan som är värt att berätta:

Veckan började med att jag fick sanera volvon i måndags som Viktor lånat över helgen. Det syntes tydligt att det var ett 20-årigt "grabbgäng" som hade lånat den då dom hade roat sig med att rita snoppar och annat över hela bilen :(
Då jag varken hade tid eller ork att stå och rengöra bilen en måndagmorgon fick jag köra iväg med en nerklottrad bil till jobbet och hoppas att man inte stötte på någon man kände på vägen.. Det kändes inte alls bra att ha bilen parkerad utanför en förskola när det var snoppar över hela den... grrr så arg jag var!

I tisdags hittade dom en mördad man i en skogsdunge i Vattholma (strax innan mitt jobb) och det var fullt med poliser på plats för att utreda "mordet". Det känns läskigt att dom hittar lik i en sån liten håla som Vattholma...
I onsdags bytte jag bil med Hasse, Jonathans pappa för att han behövde starka volvon (med dragkrok) för att hämta en båt. Jag brummade glatt iväg i deras fina Audi och blev stoppad av polisen för första gången!! Min första tanke var ju att jag hade kört för fort och att dom skulle börja fråga vems bil jag körde m.m m.m men naturligtvis var det ju med anledning till mordet i Vattholma. Jag fick besvara några frågor och sen köra vidare igen och så var det inte mer med det men man blir ju ändå skitskraj!! Han ville inte ens titta på körkortet!!
I onsdags åkte Jonathan till Lund för att fira valborg tillsammans med sin äldre bror som bor där... så jag fick fira valborg hemma i Uppsala utan min Jonte...

Valborg 09...

... började som en helt vanlig dag kl 7 på jobbet. Torsdagar är ju tidig dag för mig så jag fick sluta kl 11 och det var ju inte alls dumt en dag som denna! Jag körde hem och bytte kläder och gjorde mig iordning för att vid 1 möta upp Sanna, Sandra och Linn på stan. Jag tog cykeln ner men det slutade med att jag fick leda den efter halva vägen då jag inte kom fram i folkmassan... Jag mötte upp tjejerna vid cupido och vi köade som ALLA andra för att få köpa med oss sallad till picknicken. När alla äntligen handlat färdigt tågade vi iväg mot Ekonomikumparken där firandet skulle börja! Solen sken och det kunde inte bli bättre valborgsväder! Ekonomikumparken var även detta år överfullt av människor som också hade picknick och ville bli fulla så vi bredde ut Sannas nyinköpta picknickfilt och började äta sallad med tillbehör!


Wohoo Party,party!



Sanna goffar sallad!


Jordgubbarna får man absolut inte glömma!
Ett självklart tilltugg på valborg :)


Skål!

Efter ett par timmar i denna park blir man ganska mättad så vi åkte hem och tog igen oss ett tag innan vi skulle fortsätta festandet hemma hos Sanna. Jag svidade om till en klänning och begav mig till Sanna vid 8tiden. Vi var övertända och trodde att vi kunde sitta ute men det blev alldeles för kallt så vi fick ta med oss de bjudna gästerna in till sannas 20 kvadrat och fortsätta festen där, finns det hjärterum så finns det stjärterum! Festen urartade tyvär lite på slutet då folk blev fullare och fullare och Sannas toalett svämmade över... Stackars Sanna fick köra ner hela sin arm i toan för att få bort allt som orsakat att det blivit stopp... Toaletten var överfull av vatten men Sanna insisterade på att fixa det dagen efter så vi begav oss ner på stan för att ta oss in på Platina. Sånna här dagar är det folk precis överallt och även på krogen skulle ALLA va. Det gick bra ett tag men blev ganska drygt efter några timmar med så mycket folk på ett och samma ställe. Efter att ha varit uppe sen 6 på morgonen och druckit alkohol sen 13,30 så kände jag mig ganska nöjd och begav mig hemåt. Sista april är en sån dag då man tappar bort allt och alla känns det som så jag fick smsa gänget och tala om vart jag var.
Vädret gjorde ju att det blev en härlig dag att sitta ute och glassa i men annars så tycker jag att valborg i Uppsala spårar ur mer och mer för varje år. Det känns som att det går ut på att supa sig så redlös och vidrig som möjligt för att sen spy och däcka mitt på dagen och inte minnas ett dugg. Hur kul är det? Jag var iallafall lagom berusad och hade en trevlig dag tillsammans med mina vänner!

Idag vaknade jag kl 10 och var förvånansvärt pigg så jag for fram med dammsugare och golvmopp här hemma i en väldig fart! Bäst att passa på när Jonte är borta! Sen cyklade jag ner på stan för att "bakisäta" lite med brorsan, den enda som var i skick att ta sig ner på stan vid 2tiden och göra mig sällskap! Vi köpte massa kebab med oss och satte oss vid ån och goffade. Efter det letade jag lite presenter till älkslingen som fyller år på onsdag och man vill ju inte vara ute i sista minuten! Kvällen har jag tillbringat i stallet. Har varit nere på gräset för andra gången den här veckan och konditionstränat Chili lite, så att han orkar med utebanorna i sommar!

Nu inväntar jag Jonte som är påväg hem från Malmö, han kommer och kryper ned i sängen brevid mig någon gång inatt,åhh vad jag längtar!

RSS 2.0