Riktig mördarvecka

Ush vilken hemsk vecka jag har haft på jobbet... Det har fattats mycket personal p.g.a sjukdom och vi som har jobbat har fått slitit som djur.. I tisdags var det extremt stressigt och nästintill kaotiskt för att få dagen och rutinerna att gå runt. När klockan äntligen blev 16.45 och det var dags för mig att gå hem var jag så trött så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, inte nog med det skulle man ju till stallet och ta hand om sin kära häst, efter en sån stressig och hård dag på jobbet är man ganska grinig och har inte så mycket tålamod kan jag säga, så ridning är inte att föredra en sån dag... Kände bara att jag ville lägga mig ner och grina när jag äntligen kom hem klockan 20.30 den kvällen :(
Men det blev fredag den här veckan också (fast man trodde att den aldrig skulle ta slut) och det kändes i hela kroppen att man slitit extra hårt och att det skulle sitta fint och välbehövligt med helg!
Jag tillbringade faktiskt fredagkvällen i stallet med att rida ett dressyrpass för Daniel kl 18.30, hur ambitiöst är inte det då?! Det blev en riktig genomkörare med skänkelvikningar,öppnor och bakdelsvändningar. Chili var en riktig klippa på bakdelsvändingar, matte hade "förträngt" lite hur man gjorde så det var tur att hästen kunde! Jonte hämtade mig vid 8 och så köpte vi ett gäng pizzor med oss på Robinas i Björklinge och åkte hem med till mamma och pappa och åt tillsammans, mysigt! Efter det tittade vi på filmen "Benknäckargänget" med Adan Sandler som är så fruktansvärt rolig! Har sett den flera gånger innan men skrattar lika mycket varje gång.

I lördags klippte jag håret hos Elli på Salong Panzcel. Det är alltid så roligt att få gå dit och göra sig fin i håret och snacka massa skit! Det hade hänt mycket sen vi pratades vid sist! Nu har jag tuffat till frisyren lite igen, fast jag samtidigt håller på att spara ut mina pullisonger! Kände att jag behövde lite förändring, är ju van att sticka ut lite med min frisyr :)
Åkte direkt till stallet när jag var klar hos frissan och blev blöt i håret eftersom det regnade ute :( inge bra.... Hoppade Chili lite i ridhuset och han var pigg och glad!
På kvällen bar jag av till Sommarro där Sofia bor. Det vankades lite förfest med utgång! Det är alltid spännande att hälsa på hos folk man aldrig har varit hos och Sofia och Krille har inte bott där så länge. Lägenheten var jättefin och jag blev lite smått avis på tapeterna och det nya badrummet :/
Samuel hade vuxit och blivit stor, han är ju redan ett halvår och jag förstår inte vart tiden har tagit vägen.. Jag passade på att knäppa lite kort medans han fortfarande var vaken!





Senare mot kvällen drog vi igång med ölspel och drack mintshots, roligt! Jag är ju inte den som bangar!


Skåååål!

Vid 23.30 halkade vi iväg för att ta bussen ner på stan, det var  livsfarligt att gå ute, rena glansisen... och så hade man klackar... kunde inte bli annat än en vurpa, och det blev det för mig! Gjorde en fin en på Birkagatan och landade på rumpan, blev blöt och snöig, faaan! Tur att man hade druckit lite,annars hade man väl slagit ihjäl sig....
Vi styrde kosan mot Platina där det var jättelång kö, löningshelg-mycket folk! Men vi kom in till slut och hade en rolig kväll! Träffade Jonte där senare som kom dit med innebandygänget, vi blev kvar ända till stängning och sen var det dags att halka hem igen... Den här gången var det Jontes tur att vurpa! Han ramlade typ 100 meter från våran port,med mobilen i ena handen låg han bara där stackarn!

Och så vaknade man med huvudvärk och mådde allmänt dåligt idag söndag, precis som man brukar göra när man inte druckit på ett tag... Halva dagen gick innan vi ens kommit upp ur sängen.. gjorde lite pannkakor till frukost och sen städade vi lägenheten som inte såg så fin ut efter en förfest med innebandygrabbar (utan pedanta Ida hemma)
Vid 15 var det dags att åka till stallet och pyssla om Chili. Han fick komma in och torka efter att stått ute i regnet hela dagen, mockade och gjorde fint, sen blev det bara en liten promenad i snön, orkade inte rida idag...
Efter stallet stannade vi på Willys och handlade lite, åkte hem och lagade söndagsmiddag, Lövbiff,Potatisgratäng och bearnaisesås, jättegott! Resten av kvällen blir bara lugn, har inte ens hunnit få någon söndagsångest än,vad är det här?
Måndagen börjar med stängning och APmöte på jobbet,blä....

Vissa har det bra!

En normal arbetsvecka har glidit förbi och allt har återgått till det normala igen: Jobb, stall, hem och hinna umgås lite med Jonte, äta/dusha/sova för att börja en ny dag likadant. Livet har blivit inrutat igen och man har kommit in i sina fasta rutiner.... jag skulle önska mer fritid, men det är väl bara att bita ihop antar jag...

Jag har trimmat på med Chili i veckan lika ambitiös som vanligt! I torsdags kom en ny hopptränare, Ann Liwing, till sandbro för att ha hoppträning. Jag var med för att pröva och se vad jag tyckte. Träningen började med att varje ryttare skulle göra en presentation av sig själva och hästen och vilka mål man hade med sin träning. *Suck* Jag som inte alls tycker om att prata inför grupp tyckte att det var ganska jobbigt och var nog ganska blygsam med min presentation. Det är alltid svårt när man tränar för en ny tränare att bilda sig en uppfattning efter bara en gång men hon hade ett bra upplägg och bra övningar och träningen gick bra. Sen är det bara att hoppas att hon såg att jag var ambitiös och hade större ambitioner än vad jag kanske uttryckte. Det har även varit dressyrträning för Sussie i veckan och hon såg stor skillnad på Chili och tyckte att vi blivit jätteduktiga. Hon försökte t.o.m få mig att köpa en dressyrsadel, men lugn i stormen nu, det får nog vänta ett tag till! Det är jätteroligt att träningarna har dragit igång på riktigt, nu känner jag att vi är på g!

Jag och Jonte avslutade en hård arbetsvecka med pizzafredag! Det är så gott med hemlagad pizza! Vi tittade lite på Lets dance som förövrigt är ett ganska pinsamt program.. Sen blev det sängen ganska tidigt,trötta och slitna..

I Lördags var vi duktiga och städade hela lägenheten på förmiddagen så nu är det rent och fint!
På kvällen åkte vi till Vänge för att fira "Löken" som fyllde 24 år. Han bor i en nybyggd hyreslägenhet i Vänge alldeles intill ett stall med ridhus så jag blev lite sugen på att ta med mig hästen och flytta ut på landet :) Har faktiskt tänkt tanken hela dagen idag! och om några år så tror jag nog att det kan bli verklighet! Och får jag drömma lite till så har jag ett eget litet stall med några hästar och någon hund och katt senare i livet! Just nu så trivs jag med att bo i stan med närhet till allt men det vore samtidigt skönt att bo nära hästen och slippa det här flängandet fram och tillbaka hela tiden, så drömmar måste man ju få ha! Om jag återgår till Löken så var det första gången jag var hemma hos honom och han hade det kanonfint! Jag blev riktigt förvånad över den snygga inredningen och den välstädade lägenheten då det faktiskt är en ungkarl som bor där! Han bjöd på god smörgåstårta och vi blev kvar ett tag.

Söndagen har varit lugn och harmonisk och jag är en smula avundsjuk på min häst som har fått en riktig mysdag idag. Först kom Emelie ut vid 13 och gav honom en timmes massage som han tyckte var jätteskönt, speciellt när hon kliade honom på de ställen han ville :) Man såg hur han verkligen njöt! Emelie märkte skillnad från första gången hon masserade honom och tyckte att han kändes mjukare och att rumpan blivit fastare! Det är ju toppen! Hon gjorde även lite stretching på honom som jag tror är kanonbra så det ska jag försöka fortsätta med själv. Jag tror att han behöver det för att lossa i bogarna. När Emelie avslutat sin behandling och åkt för att jobba så tog jag en skrittur ut en halvtimme och det tyckte han var superskönt. Sen blev det eftermiddagsmat och vila i boxen. Imorrn får han vilodag så det är inte dumt att vara häst ibland när man får vara med om sånna här lyxigheter!
När mamma och jag var färdiga i stallet åkte jag med till Björklinge och åt middag tillsammans med mamma och pappa, för andra gången den är helgen... ush vad bortskämd man är... men när det serveras kyckling, klyftpotatis och grönsaker i ugn så tackar man inte nej. Jonte har ju åkt tusen mil bort för att spela innebandymatch så det är ändå inge kul att laga mat och äta själv.. så jag åkte till stan och tog en söndagsfika (den här söndagen med!) med Sanna och Linnea. Vi hamnade på Storken igen och jag goffade i mig en kopp varm choklad och en grodbakelse, som tyvär inte alls var lika god som den på cafe Linne, men den fick godkänt. Vi hade mycket att prata om som vanligt och timmarna tickade på.


Så ska den se ut!

Nu sitter man här ensam hemma med söndagsångest och man mår ju inte bättre av att veta att Jonte har tagit ledigt imorgon och att jag måste gå upp själv medans han får ligga kvar i sängen, Fy så orättvist! Får klura ut nånting jobbigt som jag ska tvinga honom att göra medans jag är på jobbet!

Fick föresten ett mycket trevligt besked i veckan att pappa har fått mycket mer sponsorpengar än vad vi hade räknat med! Så någon gång i veckan sätts pengarna in på pappas konto och jag kan snart köpa mina nya ridstövlar och lite till!


Efter en veckas hårt arbete


Känner man sig så här!



Jag fick den här bilden av en bekant på mailen idag med tillhörande text: Bästa ställningen i sängen, ett bra tips till helgen! :)

Hårdkörning!

Nu var det dags att komma igång på riktigt! I lördags började "igångsättarkursen" För Tomas som skulle pågå 2 dagar på Jälla. Jag och min trogne medhjälpare till pappa åkte dit för att jag skulle rida i första gruppen klockan 14 på lördagen. Tomas plan var lite försenat så vi som hade kommit fick instruktioner via telefon hur banan skulle byggas och Tomas anlände vid 14.30. Vi hoppade lite serier och lydnad och grunden var att lägga upp galoppen riktigt ordentligt och bara ösa på! Jag fick lägga om min ridning ganska ordenligt då jag var alldeles för noggrann och för snäll tyckte Tomas så jag galopperade och galopperade och galopperade! Hästarna tyckte att det var roligt att rejsa runt där inne i det enorma ridhuset och jag hade fullt sjå att få stopp på Chili sen... Hoppningen funkade bra men det är alltid jobbigt att förändra något i sin ridning.. jag vet att jag kan rida på framåt men det finns ändå nånting i mig som gör att jag håller emot lite... det är det som jag måste träna på, att hela tiden rida på stora galoppsprång. Efter första dagens ridpass som började ganska tufft avslutade jag och pappa med att äta varsin kebabtallrik på Robinas i Björklinge! Det kände jag mig faktiskt förtjänt av efter den där hårdkörningen! På kvällen blev det bio med Jonathan. Vi såg Wallander som var jättespännande! Det har blivit mycket bio för mig den senaste tiden!


Tomas!

Några kanske reagerar på att han är mörk! Det gjorde jag också första gången jag skulle träna för honom (för c:a 6 år sen på ponnyn Dundrum på Lurbo) Tanken var: va, en mörkhyad tränare som pratar skånska, hm, hur ska det här gå! Men han är verkligen super, en tränare som verkligen lägger ner tid och ambition på att hjälpa en.

På söndagen var det banhoppning på shemat. Chili kändes jättefin när vi red fram och jag ansträngde mig verkligen för att visa Tomas att jag KAN rida framåt! Fick mycket beröm för att jag förstått uppgiften! Chili hoppade bra hela tiden och vi hade bra flyt. Det är väl fortfarande min självkänsla och att jag har lite för stora krav på mig själv som sätter käppar i hjulet ibland... Jag försöker verkligen jobba på det men så kommer det tillbaka ibland.. det är svårt att styra över det och Tomas var väldigt tuff mot mig under helgen men förklarade sen för mig att det var för att han vet att jag är ambitiös och har mål som jag vill uppnå som han vill hjälpa mig och pusha mig framåt. Jag fick även ett mail från Anette idag som har hand om träningarna där hon skrev väldigt omtänksamma saker och jag är enormt tacksam att folk bryr sig så mycket!
Både Chili och jag var helt slut efter 2 dagars intensiv träning och jag har funderat och reflekterat mycket från den här kursen, den var väldigt givande och jag ser fram emot när träningarna drar igång på Jälla i februari. Tills dess är det bara att träna hårt på min läxa från Tomas och försöka att inte vara för hård mot mig själv.


Jag är verkligen imponerad över hur stort engagemang
Tomas lägger ner på de träningar han håller och hur pedagogisk
och kunnig han är. Jag har lärt mig jättemycket!

Jag åkte in till stan vid 17  för att ta en söndagsfika med Linnea och det var precis vad man behövde efter en hård helgs träning- En stor smaskig chokladkaka och varm choklad med massa vispgrädde,mums!
Resten av kvällen blev väldigt lugn och tillbringades hemma i lägenheten..

Så var det måndag igen och det kändes väldigt segt att åka till jobbet imorse, var inte alls sugen på att börja en ny vecka. Men nu när man klarat av veckans längsta dag så känns det lite bättre.
Jag och Jonte har hemmakväll tillsammans då ingen av oss har någon innebandyträning eller stall idag, kors i taket! Chili fick ta en promenad med mamma idag, jag undrar om han har lika mycket träningsvärk som jag för mina vader gör riktigt ont :(


Kärlek


En ganska muppig men söt bild på mig och Jonte
hemma hos Hasse och Lotta.

-Kärlek-
till Jonathan, Chili, Familj&vänner

Back to reality...

I onsdags fick man nästan en chock när alarmet ringde 06.30 och det var dags att gå upp i mörkret för att åka till jobbet.... Dags att ställa om dygnsrytm och komma in i rutinerna igen Ida,Nej jag vill inte!!! Det var ju så skönt att vara ledig och gå upp när man ville och bara göra ingenting.
Första arbetsdagen var iallafall inte så våldsamt jobbig eftersom den började med planeringsdag för hela förskolan men man blev ganska trött i huvudet iallafall efter att ha suttit på en stol och nästan fått träsmak i arslet och antecknat alla händelser som kommer att ske under våren... Fick även en riktigt äcklig smakupplevelse när vi skulle ha morgonfika. Jag som (fortfarande) inte dricker kaffe skulle ta en kopp te och hällde upp varmt vatten ur tekannan som våran kokerska hade gjort iordning. När jag tar första klunken upptäcker jag till min förskräckelse en otrolig saltsmak och måste spotta ut allting i diskhon.. Trodde att kokerskan försökte förgifta oss tedrickare eftersom det var fler än jag som drack av tet men hon hade inte en aning om vad som hade hänt med vattnet.. Så nu kanske jag får teskräck för resten av livet?? För ush vad äckligt det där va... Resten av dagen flöt på bra och gick ganska fort faktiskt.
Innan jag åkte hem kollade jag shemat för att se vilken fredag vi var inne på eftersom vi har 4 veckors shema, märker till min förtjusning att det är fredag 2 då jag öppnar och slutar kl 13,YES!kunde inte bli en bättre start efter julledigheten!!!

Igår åkte jag till stallet direkt efter jobbet och trimmade som en idiot i ridhuset så att jag var alldeles blöt på ryggen efteråt. La ut lite travbommar och ett plankhinder som jag jobbade över på volt. Det är ju Tomas Hammar "kom igång kurs" nu i helgen lördag och söndag och då kan man ju inte komma som en soffpotatis och bli helt slut efter framridningen... Det kommer jag säkert bli ändå med tanke på att Tomas brukar köra på rätt hårt... Jag återkommer om kursen efter helgen!
Jag har även klippt och friserat man, svans och hovskägg så att han ska se snygg ut när vi åker bort, pannluggen ska man helst låta bli då han sträcker huvudet rätt upp i vädret när man kommer dit med saxen, så jag får väl be mamma eller pappa att tvångshålla honom så att jag får jämna till den lite åtminstone. Var hemma vid 18tiden och då åkte Jonte iväg och spelade innebandymatch och jag fick tillbringa kvällen ensam.. lite tråkigt men jag sysselsatte mig med att göra minestronesoppa som jag åt medans jag tittade på "generation Fett" som var på 3an, låter skitäckligt jag vet men det var intressant att se faktiskt. Det handlade om världens fetaste man som vägde 400 kg och bodde och tillbringade sitt liv i en säng, han hade suttit så i 7 år, Stackars människa! Men en dag ville han ut och se sig omkring och då lastade dom upp karln på ett lastbilsflak och åkte iväg,Herregud vad jag är glad att jag är smal säger jag bara! Det kan man tacka gudarna för när man ser sånna där program.. I nästa avsnitt skulle man få se feta kvinnor från USA som älskade att visa upp sina feta kroppar i sexiga underkläder, det är ju inte sexigt nånstans,Det är ju vidrigt! Dom älskade också att sätta sig på män.. det där måste jag bara se innan jag kan uttrycka mig mer...

Idag har det varit en underbar dag. Det har varit soligt och varmt och man har stått ute på dagisgården på förmiddagen och bara njutit, fick nästan lite vårkänslor där ett tag! Längtar verkligen tills det blir vår. Jag satt i solen och gjorde snökakor med småbarnen för fullt! Mer sånna dagar tack!
Jag åkte direkt hem efter jobbet när jag slutade och har bara njutit av en ledig eftermiddag och att det redan är helg! Somnade en stund i sängen också innan Jonathan kom hem.. såå skönt! Nu har min träningsnarkoman till sambo åkt iväg igen och lämnat mig ensam för att träna innebandy så jag tänkte sysselsätta mig med att ta undan adventsljusstakar och julsaker, nu får det vara slut på julen.
Ikväll när Jonte kommer hem blir det antagligen någon onyttig mat och lite fredagsgodis och mys framför tv:n!
Mamma fick äran att rida Chili idag!



                              
                                -

Kalllllllt

Det har varit ett par minusgrader och kallt flera dagar nu men idag bet det verkligen tag om kinderna när man gick ut... Termometern visade -10 grader när jag åkte iväg till stallet vid 2tiden och när jag kom hem visade den -15,Ahhhh va kallt.. inte undra på att mina händer och fötter var stelfrusna och orörliga efter ridturen... Är det såhär kallt imorgon så blir det på sin höjd en promenad med Chili om jag ens går utanför dörren...
Väl hemma igen så tappade jag upp ett riktigt varmt bad och la mig i för att tina upp,jätteskönt. Med mig i badet hade jag boken "den som inte tar bort luddet ska dö" av David Batra som vi fick av Linnea i julklapp, riktigt rolig bok med olika skrivna lappar som suttit uppe på gatan, i trapphus, i tvättstugor m.m. Måste bara dela med mig av några!

Lapp uppsatt på brevinkastet:

Vänliga brevbärare:
jag lider av bacill-skräck, vänligen använd handskar när du hanterar min post.

Lapp uppsatt i hissen:

Du som fiser i hissen om mornarna-sluta med det /Styrelsen

Lapp uppsatt på ett badhus:

tack för att du inte har analsex i vår bastu. Vänligen personalen

Lapp uppsatt på cykel som står på gatan:

Ställ inte cyklen här! Ställ den i stället istället!

Lapp uppsatt på en bil:

Hejsan! Om du undrar varför din bil inte startar idag så har du haft lyset på hela natten,Rätt åt dig! Det lös in i vårt sovrum, Tack för en sömnlös natt!

Hahaha, tycker att dom är ganska roliga faktiskt!

Igår var jag och mamma och såg Australia på bio,vilken film!! Den var riktigt bra! Ungefär som Titanic när man såg den för första gången på bio,fängslande! Först åt vi varsin pizza innan filmen började och sen blev det godis.. Efter att suttit 2 timmar och 45 minuter i en biosalong var det ganska skönt att sträcka på benen!

Idag tog man århundrades kallaste ridtur och sen kom Anna och vaccinerade Chili. Så imorgon blir det ingen dressyrträning eftersom han inte ska anstränga så hårt när han fått spruta.. lite trist men vi laddar upp inför nästa helgs Tomas Hammar träning istället,ska bli jättekul att hoppa igen!

Nu är det bara två dagar till ledigt sen ska man börja jobba igen.. det känns ju inte alltför lockande men det kanske är bra att komma igång igen annars blir man väl helt försoffad..

Nu ska jag och Jonte ta oss iväg i dessa minusgrader och handla mat... kylskåpet behövar fyllas på..




Födelsedagar, Nyår och allt däremellan!

Veckan som gått:

Dagarna rinner förbi och går otroligt fort när man är ledig.. Jag har haft en inställd klocka i mig som gjort att jag vaknat 11.15 av mig själv varje dag! Man vänder ju lite på dygnet när man är ledig och är uppe mycket längre än när man jobbar och då sover man ju längre på mornarna också viljet resulterar i att jag har suttit vid frukostbordet runt 12, halv 1 varje dag och segat mig igenom halva dagen!

I lördags 27/12 fyllde Sanna år och hade sin traditionella fest i lokalen i Gottsunda. Dit kom 40 personer från alla håll och kanter som Sanna hade bjudit, en salig blandning av folk som Sanna kände på olika sätt! Det var en rolig fest och väldigt kul att träffa gamla bekanta. Senare på kvällen drog alla ner på stan i taxi för att fortsätta fira Sanna på BJ. Även där var det proppat med folk och man träffade ännu fler gamla bekanta! Champagne serverades vid ett bord och vi sjöng: Ja må hon leva! Sen dansade vi och hade roligt! En mycket trevlig kväll!



Tjejerna är på g! Go girls!

Den 29/12 var det dags för födelsedagsbarn nummer 2 att firas, PAPPA!Jag och Jonathan blev bjudna på födelsedagsmiddag i Björklinge och smarrig kladdkaka med tillbehör på det!
Innan firandet var jag i stallet då jag hade bestämt tid med Emelie som skulle komma och massera Chili. Jag hade mina aningar om att Chili skulle vara lite fundersam till massage eftersom han är lite skeptisk till nya saker men han skötte sig riktigt bra och tyckte till och med att det var riktigt skönt, speciellt när hon knådade in rumpan ordentligt, (det kliade säkert lite där!) Det är perfekt att Emelie håller på att utbilda sig och gör praktik så att hon kan komma ut fler gånger och knåda på Chili!

Vi har även hunnit med en shoppingdag här i mellandagarna Jonathan och jag! Jag shoppade jeans och en mysig hoodtröja som jag ska mysa ner mig i tillsammans med mina röda mysbyxor som jag fick av mamma i julklapp. Vi åkte även till Elgiganten och köpte en popcornmaskin till ett mycket reducerat pris! Gjorde ett riktigt kap då det var den sista som fanns kvar i butiken och vi fick köpa den för endast 197 kronor, som hittat!! Vi åkte hem nöjda och glada och hyrde den första Arnfilmen och invigde popcornmaskinen! Det blev supergoda popcorn, det är min nya favorit :) Nu har vi sett första Arnfilmen som var jättebra och måste åka och hyra tvåan också, sen går ju trean på bio. Har man sett en måste man ju se alla!

Igår var det årets sista dag, nyårsafton. Jag åkte till stallet på dagen och tog en nyårsritt ut tillsammans med en tjej från stallet. Chili var lite halvvild och pep och ruskade på huvudet men han lugnade sig efter ett tag! Efter ridturen blev det lite nyårsrykt för att få igång blodcirkulation och värme och sen pussade jag Gott nytt år på älsklingen min och åkte hem till stan igen. Jag och Jonte firade 2 år tillsammans också, jösses vad åren går!
På kvällen åt vi 3rätters nyårsmiddag på restaurang salt (f.d santorini) Förrätten var gratinerad hummer och vi klurade på hur man skulle bära sig åt för att äta den där rackaren, folk måste ju trott att vi var dumma när vi satt och gröpte ur och åt men när man inte äter sånt där så ofta så är det ju inte så lätt att veta.. :/ Varmrätten var grillad oxfile' med potatisgratäng,helt otroligt gott! Till maten drack jag faktiskt ett glas vitt vin som kyparen rekommenderade. Till efterrätt blev det pepperkaksglass med varma äpplen,riktigt smaskigt! Notan blev inte så billig i slutändan men vi kände att vi ville kosta på oss ordentligt när vi hade 2årsdag att fira också!
Efter middagen mötte vi upp Maria och Christian som hade varit på Leparc och ätit middag. Vi tog bussen tillsammans hem till dom och fortsatte att fira nyår tillsammans där! Det blev en jättetrevlig kväll med massa smått och gott som Maria bjöd på, b.la en god pannacotta! Vid tolvslaget korkade vi upp champagnen och ställde oss på deras balkong och skålade och tittade på fyrverkerierna. Jag som inte är någon champagneälskare drack faktiskt två glas, det var inte alls dumt! När det smällt klart ute gick vi in igen och spelade ett galet spel som Maria fått i julklapp. Alla hade varsitt handtag att hålla i och så satt spelet igång att spela musik, när musiken tystnat och det lyste grönt skulle man trycka på en knapp på handtaget så fort man kunde, om man tryckte sist fick man en stöt, och det kändes jätteäckligt!!!!!! man blev helt uppspelt och livrädd att man skulle få en stöt! Riktigt galet spel som man bör spela när man druckit lite (vilket vi gjorde också) jag och Jonathan tackade för oss och gick hem vid 2 tiden. Tack för en underbart trevlig nyårsafton!

Idag vaknade vi ännu senare och jag sitter fortfarande i morgonrock och degar... När jag loggade in på msn efter att jag vaknat började Lisa från stallet att prata med mig och berättade att hon firat nyår tillsammans med Daniel,Per och Wille från Bonde söker fru! Hon hade t.o.m bildbevis och jag blev lite paff faktiskt, Det är ju jättehäftigt att Wille har varit ute vid mitt stall och firat nyår! Jag hade inte aning om att han och Daniel var bästa vänner. Vad coolt :)

Nu ska jag styra upp mig själv och sen ska vi hyra andra Arnfilmen, köpa massa godis och gosa ner oss i soffan!

Ha det bra gott folk! 2009 ska bli ett bra år!


RSS 2.0