Hunnit med mycket

Det har varit en betydligt lugnare vecka på jobbet än veckan innan. Jag åkte på öppningen i torsdags eftersom ordinarie öppnare hade VAB så jag fick gå upp lite tidigare än vanligt, men annars har jag överlevt veckan riktigt bra!

Hade hoppträning för Ann i torsdags och hon hade jättebra övningar med mycket svängar som vi fick göra, Chili var jätteduktig och kändes fin! Det blev ett ganska hårt pass och jag har varit öm i axlarna sen dess... det sitter fortfarande kvar så jag tror att jag ska be Jonte om lite massage ikväll.

I veckan har faktiskt Jonathan och jag haft riktigt seriösa samtal om framtiden. Att köpa lägenhet har varit ett samtalsämne, att Jonte någon gång ska börja plugga har varit ett annat. Jag tänker mera framåt i mina framtidsplaner medans Jonte tänker idag och imorgon, därför blir det svårt att tillsammans planera sin framtid kom vi fram till. Jag vill väldigt mycket (ibland lite för mycket) och blir lite ivrig i mina planer men det kändes faktiskt som att våra samtal börjar leda någonstans. Vi ska iallafall börja med att ta kontakt och prata med någon på banken om lån och så, sen får vi se vad det leder till! Man är ju två stycken som ska vara överens och det är inte alltid det lättaste! Men vi båda är riktigt sugna på att köpa oss en egen fin lägenhet som man kan göra hur man vill med! Visst trivs vi bra med hur vi har det nu men att sitta och betala ganska mycket pengar varje månad till någon man inte ens känner känns ju sådär....

I helgen har jag iallafall hunnit med riktigt mycket och det känns såå skönt att få lite saker uträttat när man äntligen är ledig och har tid. Man har inte tid eller ork att styra upp så mycket i veckorna p.g.a stall, träningar och sena kvällar och oftast så rusar helgerna bara iväg och "det där" man hade planerat att göra blir aldrig gjort.....

Igår hade jag dressyrträning för Sussie på förmiddagen och Chili börjar fatta vad det innebär att gymnastisera sig! Han kändes faktiskt jättefin men vi jobbar på med den där högersidan som fortfarande sitter fast lite.. blev en skrittur ut i snön efteråt. Efter det åkte jag hem och var för ovanlighetens skull hemma redan vid 15,wow! Dushade och käkade lite och gjorde mig iordning för att åka och titta när Jonte spelade innebandymatch i allianshallen kl 18.30. Första matchen jag ser för säsongen så jag har lite dåligt samvete för att jag inte kunnat titta på fler...men men.. Med mig som sällskap hade jag Linnea, jätteroligt att hon ville följa med! Matchen var jättespännande och vi satt på läktaren och hejade och skrattade! En lagkamrat till Jonte hade svarta långa strumpor som helt smällte ihop med hans svarta skor så vi satt och trodde att han sprang runt i bara strumporna! När dom sen ropade ut :Viktor Strömkvist i högtalarna så fick han ett nytt namn för oss : Viktor Strumpkvist,hahahaha! Hagunda vann iallafall matchen och Jonte gjorde ett mål, bra jobbat älskling!
På kvällen åkte vi till Flogsta där Viktor numera bor. Vi inspekterade deras lägenhet och var med och firade vinsten!

Idag, söndag gick vi upp i hyffsad tid för att åka till Ikea! Dags för lite inredningsshopping! Vi hade ett presenkort på 700 kr sen i julas så vi proppade ikeapåsen full! Sen åkte vi vidare till Gränby centrum för att fortsätta lite shopping där. Vi har handlat:

Fönsterlampor
Rund matta till vardagsrummet
Skohorn
väggdekoration
ljus
Röd badrumsmatta
Dushdraperi
handdukar
Duk till köksbordet
Sovkudde till Jonte

Och det ska bli såå kul att fixa iordning allt ikväll. Jag tror att badrummet kommer kännas mycket finare när det blir lite färgglatt! Det kommer att vara prio nummer 1 när vi köper lägenhet sen, ett fräsht badrum och ett fint kök!
När vi var färdiga med shoppingen åkte jag till stallet och red ut i snön med Chili. Dom har öppnat upp sommarhagen som är ganska stor så det är jättebra att kunna rida där. Det blev en hel del galopp och bus :)
Sen åkte jag och pappa in till stan och lämnade Lita hos mormor som ska vara hundvakt tills på tisdag. mamma ska bort på kurs så då passade det bra att mormor är pensionär och har all tid i världen! Oj vad den hunden kommer bli bortskämd!

Nu ska vi sätta igång att laga fläskfile som vi ska äta tillsammans med Rödvinssås och pommes frites, sen ska det inredas, mmm vilken kväll!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0