Njuter av livet!

5 dagar har gått sen jag fick körkort och jag bara älskar att köra bil! Det är så roligt! Jonathan var med dom första gångerna men i lördags körde jag till Björklinge ensam för första gången och det gick galant, sen hämtade jag Jonte vid Scandic hotell när han kom hem från innebandymatchen igårkväll, körde dock lite för långt och fick köra in vid Heidenstams torg och vända men det gjorde inget :) Känslan av att bara sätta sig i bilen och köra iväg och sjunga till en riktigt bra låt är underbar! Nu kan jag ta igen alla gånger som Jonte har fått skjutsa och hämta mig överallt! Jag har varit på strålande humör hela veckan och jag tror att hela jag har förändrats en del sen det här. Nu slipper jag gå runt och vara bitter och tänka på att jag inte har något körkort varje dag, nu är livet uppstyrt och jag är redo för nya utmaningar! Jag träffade brorsan i torsdags som ville bjuda på fika för att fira att jag klarat körkortet. Vi testade det nya fiket cafe Årummet som ligger där cafe Lion låg förut, brassade såklart på med en riktigt bakelse när man dagen till ära blev bjuden :)

I fredags firade jag och Jonathan Alla hjärtans dag i förväg eftersom han skulle vara borta på match hela lördagen. Det blev middag på Kött,kök och bar där Daniels Per jobbar. Till min stora förtjusning hade dom Marängsvish på efterättsmenyn och det gillar jag skarpt :) Till varmrätt blev det grillar entrecote med pommes frites och bearnaiesås. Det blev en supermysig kväll och absolut ett ställe som vi tänker äta på igen! Jag fick en Naomi Campbellparfym av älsklingen.

I lördags brummade jag iväg till stallet mitt på dagen för att rida ett dressyrpass för Daniel och förhoppningsvis få igenom högersidan på hästen. Chili var faktiskt riktigt lösgjord hela passet och det känns som att det börjar släppa. Red öppnor och slutor i galopp och Daniel sa att slutor för hästar är som att gå ner i spagat för människor, då förstår jag varför han tycker att det är lite jobbigt... avslutade med en skrittur ute i solen,jättehärligt väder!
På kvällen blev det godis och mys till Melodifestivalen. En riktigt bra rockdänga gick vidare! Och så Måns Zelmerlöw såklart!

Idag var jag duktig och städade på förmiddagen fast jag kände mig jätteseg när jag vaknade.. Sen åkte jag och Jonte ner på stan för att titta på mobil åt mig. Jag har gått och kikat lite på en samsung som jag varit sugen på och idag slog jag till!! En samsung U600 blev det, så nu slipper jag öppna luckan tusen gånger innan displayen kommer fram på min f.d sony Ericsson, det blir soporna för den! Känns roligt med en ny flashig mobil som man kan ta lite kort med och lyssna  musik på. På mindre än en vecka har jag köpt både nya ridstövlar, ny mobil och klarat körkortet, mitt liv känns underbart just nu!


Så ser den ut!


Nu ska vi goffa popcorn och titta på Beck.




Kommentarer
Postat av: Sandra

Ha ha men de e ju samma som jag har ju! det ser ut som de e iaf :D

2009-02-17 @ 00:21:44
URL: http://sandrajl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0